luni, 30 iulie 2012

Miley Cyrus, in prima scena de sex din cariera (video)


Miley Cyrus, in prima scena de sex din cariera (video)Miley Cyrus a filmat prima sa scena de sex pentru productia 'LOL'. Intr-unul dintre teaser-ele filmului, personajul lui Miley, Lola, are parte de primul contact sexual cu iubitul ei, dar se saruta si cu o fata.

Lola este o adolescenta care incepe sa-si descopere sexualitatea si micile lucruri care fac viata unui tanar atat de intensa: sexul, petrecerile, distractia, drogurile si alcoolul.

Mama Lolei, Anne (Demi Moore), descopera din greseala jurnalul fiicei sale si ramane blocata, in momentul in care citeste impresiile tinerei despre prima sa experienta sexuala. Mai mult, Anne da si peste o poza in care Lola se saruta cu o prietena si isi da seama ca a pierdut controlul asupra adolescentei.

Lola si-a descoperit latura salbatica dupa ce a fost parasita de iubit. Atunci hotaraste sa se cupleze cu cel mai bun prieten al acestuia (Kyle), pentru a-i face in ciuda.

Prin ce aventuri trece Miley Cyrus in noua ipostaza, veti afla in septembrie, cand va avea loc premiera filmului 'LOL' in Romania.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu