luni, 30 iulie 2012

Miley Cyrus are cel mai obsedat fan. Are 15 tatuaje cu ea (foto)


Sa plangi la un concert cu artistul tau preferat sau sa ii cumperi editiile limitate ale albumelor cu jumatate din salariu este deja un lucru banal. A demonstrat-o un anume MileyCyrusCarlx, care este, probabil, cel mai creepy fan al unei vedete.
Carl, desi are cam 30 de ani, este obsedat de fosta vedeta Disney si si-a umplut corpul cu nu mai putin de 15 tatuaje (hidoase, am zice noi!) facute chiar dupa chipul si asemanarea vedetei.
Afla totul despre Orange Summer Party si Orange Summer Well
Fanul disperat are si un cont de Twitter, prin ii face PR gratuit vedetei, si pe care si-a pus urmatoarea descriere: "Miley Cyrus, esti un Miracol. Te iubesc atat de mult x nu exista nimeni mai frumos & talentat & sexy ca tine. Am 15 tatuaje cu tine! Exista un Inger in LA XXXX"
Am adunat in galeria foto de mai jos pozele cu tatuajele lui Carl ca sa te minunezi si tu. Tu ti-ai face vreodata un tatuaj cu chipul unei vedete? Daca da, care ar fi aceea?
In alta ordine de idei, Miley s-a logodit recent cu Liam Hemsworth si zilele acestea a intrat in studioul de inregistrari unde lucreaza la ceva "matur si sexy" alaturi de Pharrell.


Miley Cyrus are cel mai obsedat fan. Are 15 tatuaje cu ea (foto)

Tatuaje Miley Cyrus 


 
Tatuaje Miley Cyrus 


 
Tatuaje Miley Cyrus 


 
Tatuaje Miley Cyrus 


Tatuaje Miley Cyrus 


 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu