luni, 30 iulie 2012

Gestul care a declansat dezastrul. Una din cele mai mari vedete ale momentului, acuzata de agresiune

Justin BieberJustin Bieber a provocat incidentul duminica dupa-amiaza, la iesirea dintr-un mall din Calabasas, o suburbie a orasului Los Angeles, acolo unde locuieste artistul.
El era insotit de iubita lui, Selena Gomez, cu care, se pare, nu a petrecut o dupa-amiaza prea calma, din moment ce el era cu nervii intinsi la maximum.

Justin Bieber
In momentul in care un paparazzo a vrut sa-l fotografieze, Justin si-a iesit din minti si, dupa cum spun martorii, intre cei doi a avut loc o altercatie fizica.
Un echipaj de politie a sosit in cateva minute la locul incidentului, insa Justin Bieber si Selena Gomez plecasera deja.
Fotograful a acuzat dureri in zona bustului si a fost dus cu o ambulanta la spital, a primit asistenta medicala, dar nu a fost internat. El a facut si o plangere la politie, care a declansat o ancheta.
Cativa martori au declarat pentru TMZ ca incidentul a fost provocat de paparazzo, care l-a blocat pe Justin Bieber cu masina, in timp ce acesta voia sa plece din parcare.
Artistul a coborat din masina si i-a spus acestuia sa-i dea voie sa treaca, lucru care nu s-a intamplat, insa. Din acest motiv, spiritele s-au incins si a intervenit incidentul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu