duminică, 27 decembrie 2009

Taylor Swift a donat 250.000 de dolari pentru scoli


Cantareata de muzica country Taylor Swift a pe 13 decembrie 20 de ani, ocazie cu care tanara a dat o petrecere tematica de Craciun pentru prieteni, familie si membrii trupei sale, in casa parintilor ei din Hendersonville, Tennessee.

In aceeasi zi, artista a facut si o donatie de 250.000 de dolari scolilor din America, unde a avut sansa sa invete si sa colaboreze cu profesori de acolo. Banii vor fi folositi pentru plata salariilor profesorilor, cumpararea unor carti, dar si pentru finantarea unor programe educationale.

Se pare ca anul 2009 a fost unul fructuos pentru cantareata, care a culminat cu obtinerea unei nominalizari la premiile Grammy.

In ceea ce priveste donatia pe care a facut-o scolilor, Taylor Swift a declarat ca educatia este un lucru in care ea crede foarte mult, de aceea a tinut sa incheie un an plin de satisfactii, oferind acest dar.

Scolile in care am studiat si oamenii minunati pe care i-am cunoscut m-au invatat lucruri extraordinare. In mare parte, ei m-au ajutat sa devin ceea ce sunt astazi. De aceea am vrut sa le rasplatesc eforturile”, a marturisit Taylor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu