duminică, 20 decembrie 2009

Iti plac rochitele mini? FOTO!


Celebritatile sunt primele care adopta si testeaza tendintele din moda, chiar daca nu le avantajeaza chiar orice este la moda la un moment dat. Rochiile mini au revenit in moda ciclic, la fel cum se intampla si cu midi sau maxi, iar vedetele le-au purtat cam tot timpul, chiar si atunci cand nu se mai inscriau in trenduri.

Inspirat sau dezastruos accesorizate, rochitele mini subliniaza siluete frumos conturate sau scot la iveala defecte (carne flasca, genunchi ciolanosi, glezne groase, pulpe solide etc.) care ar trebui mai degraba ascunse, nicidecum expuse.

Iata zece vedete care apar frecvent imbracate in rochite mini, dintre care te invitam sa o alegi pe aceea careia ii vine cel mai bine acest gen de tinuta:

Drew Barrymorre- pare mai tanara in rochita din paiete multicolore.
Fergie - rochia in degrade, pornind de la auriu si terminand cu negru, ii pune in evident silueta, iar parul lasat lejer pe umeri completeaza look-ul sexy.
Sarah Jessica Parker - la acest model de rochie accesoriile sunt esentiale, iar interpreta lui Carrie Bradshaw a combinat la culoarea fucsia, pantofi indigo si un colier spectaculos.
Miley Cyrus - un look proaspat, la care contribuie si ciorapii cocheti si cizmulitele fara tocuri, insa la varsta ei orice ii vine bine.
Jennifer Aniston - rochia argintie, lejera pe langa corp, le vine bine celor cu ochii verzi.
Anahi - rochia neagra cu aplicatii de paiete si un umar dezgolit este foarte sexy.
Shakira - un contrast puternic roz-negru, pe placul cantaretei columbiene, reuseste sa pastreze aerul tineresc, cu care ne-a obisnuit.
Rebeca de Alba
- all black este mereu in trend, dar totusi ciorapii luciosi strica tinuta eleganta, la care contribuie decolteul asimetric si botinele decupate la varfuri.
Kate del Castillo - o rochita bicolora, alb cu maro, care le vine bine mai ales brunetelor, completata cu un plic de asemenea bicolor si sandale argintii cu pietre colorate aplicate pe bareta.
Ana Brenda - rochita inflorata este tinereasca, iar sandalele negre in barete completeaza aceasta tinuta de vara.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu