sâmbătă, 24 octombrie 2009

Miley Cyrus si Ashley Tisdale se pregatesc de Halloween


Cum am intrat deja in luna octombrie si zilele se scurg repede, Miley Cyrus si Ashley Tisdale nu pierd vremea.

Cele doua vedete Disney au inceput deja pregatirile pentru Halloween, sarbatoare ce va avea loc pe data de 31 octombrie.

Ashley Tisdale a decis ca vrea sa se costumeze in `alice in wonderland` (Alice in Tara Minunilor) si chiar a fost sa-si caute costum. N-am aflat, insa, daca a si gasit.

Si Miley Cyrus si-a ales un personaj pentru petrecerea de Halloween. Ea vrea sa se deghizeze in Pocahontas si, desi se zvoneste ca are o relatie cu Liam Hemsworth, ea anunta pe pagina de Twitter ca face casting pentru John Smith.

Halloween-ul se sarbatoreste anual in noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie. Sarbatoarea este asociata adesea cu culori precum negru si portocaliu si simboluri precum dovlecii felinar, fantomele, magia, pisicile negre, moartea, dar si bomboanele daruite copiilor care striga pe la usi `trick-or-treat`.

Printre activitatile specifice Halloween-ului se numara petrecerile cu costume, focurile in aer liber, festele jucate apropiatilor, vizitarea `caselor bantuite`, spunerea de povesti de groaza si vizionarea de filme horor.

Potrivit marturisirilor facute pe Twitter, Miley Cyrus si Ashley Tisdale au ales anul acesta sa mearga la o petrecere cu costume.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu