miercuri, 3 februarie 2010

Cel mai bine imbracata vedeta de la MTV Movie Awards


Premiile MTV Movie Awards, decernate duminica, 31 mai, au fost prilejul pentru ca starurile sa se afiseze in cele mai indraznete si mai stralucitoare tinute. Miley Cyrus, Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens, Leighton Meester si Kristen Stewart s-au numarat printre celebritatile care s-au facut remarcate la eveniment. Tu decizi care a fost cel mai bine imbracata dintre ele! shley Tisdale a aparut imbracata intr-o rochita mov foarte mulata pe corp, cu o centura incrustata cu pietre pretioase, si sandale cu platforma, tip gladiator. Pentru coafura, a ales ceva foarte simplu: par indreptat cu placa, iar in ce priveste bijuteriile – a surprins cu un inel in forma de sarpe, incolacit pe tot degetul! Ashley a plecat acasa cu premiul pentru cea mai buna performanta feminina de debut, cu rolul din "High School Musical 3: Senior Year".

Kristen Stewart
a venit la premiile MTV intr-o rochita rosie imprimata cu carouri negre si tenisi Converse, nu pentru ca ar fi foarte nonconformista, ci pentru ca si-a rasucit glezna accidental. Altfel, actrita de 19 ani ar fi aparut si ea purtand tocuri, ca si celelalte colege ale ei. Ca machiaj, Kristen a ales sa isi contureze cu negru ochii si un ruj neutru pentru buze, iar parul coafat lejer cu spuma. Kristen a castigat premiul pentru cea mai buna performanta feminina, cu rolul din "Twilight".

Leighton Meester a fost o prezenta super-sexy: imbracata intr-o rochie neagra mulata si transparenta pe alocuri, si cu botine violet cu tocuri inalte, vedeta din “Gossip Girl” a facut furori la MTV Movie Awards!

Cu parul prins intr-o coada de cal, cu un aer relaxat si plina de voie buna, Miley Cyrus s-a prezentat la eveniment intr-o tinuta roz pal, cu pantofi de culoare crem, pe care a accesorizat-o cu multe bijuterii masive din argint si cu unghiile pictate in verde marin. Cantecul ei, "The Climb" a fost recompensat cu premiul pentru cea mai buna melodie dintr-un film.

Vanessa Hudgens, in schimb, a optat pentru o rochie lunga si portocalie semnata Max Azria (cam nepotrivita pentru inaltimea ei de 1.57m si cei numai 21 de ani) si s-a impodobit cu doua coliere lung si multe bratari din aur galben.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu