marți, 10 ianuarie 2012

O Kardashiancă ia plasă

punk'd

… de la Miley Cyrus şi Kelly Osbourne (mai ştia cineva că astea două sunt prietene la cataramă?).

Îm timpul emisiunii de Revelion de pe MTV s-a anunţat că emisiunea ce l-a făcut celebru pe Ashton Kutcher, PUNK’D, o să fie readusă la viaţă pentru al 9lea sezon pe postul tv muzical. Pentru cei ce nu ştiu, emisiunea este una de farse făcute vedetuţelor lor. În noul sezon nu o să fie o singură gazdă a emiusinii, ci mai mulţi vor prelua acest rol pe parcurs.

Ashton Kutcher îşi va face şi el simţită prezenţă, însă ca producător, căci este ocupat cu noul rol din comedia “Two and a half men“. Se zvoneşte că într-un episod viitor Justin Bieber o să îi facă o farsă lui Taylor Swift; rămâne să vedem dacă se va adeveri sau nu.

Momentan putem degusta din farsa facută de rebelele Miley şi Kelly unei Kardashiance (nu mi-e prea clară diferenţa dintre componentele clanului Kardashian, pentru mine sunt toate la fel :D ). Frumoasă idee de farsă. Dureroasă, dar frumoasă. Oare cine vine cu ideile?

Deh, la noi Dan Negru îi face farse Andreei Tonciu şi celorlalte pitzi asistente, fiecare cu piţipoancele lui.

Urmăriţi după continuare câteva scene din farsă. Mie farsele astea “străineze” nu-mi par aşa de regizate ca cele româneşti. Poate că sunt străinii actori mai buni…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu