luni, 25 iulie 2011

Justin Bieber & Selena Gomez cina romantica

Justin este foarte dragut atunci când este ziua cuiva drag.Fiind ziua Selenei el a invitat-o la o cina speciala la unul cele mai bune restaurante japoneze din Hollywood

Justin Bieber a luat-o prietena lui Selena Gomez la o cina de ziua ei de naştere pe 22 iulie, la Casa Geisha la Hollywood – şi avem in exclusivitate si ce au mancat!
Justin are 17 ani şi Selena 19 nu ascuunde dragostea lor de mass-media.

“Justin şi Selena au fost la fel de adorabili când au sarbatorit ziua ei de naştere la Geisha Casa de vineri seara,” spune un martor ocular. “Păreau foarte fericiţi şi indragostiti. În timp ce ei luau cina, Justin a mancat o rolă de sushi la Hollywood, care este o rolă cu crab, avocado şi castravete. Ei au mancat, de asemenea, coaste vitrate şi somon la gratar. ”

“Pentru desert, au împărţit crema de ceai verde. Acesta a avut trei lumânări în ea, şi toată lumea a cântat “Happy Birthday” pentru a Selena, inclusiv Justin. Chiar inainte de a sufla în lumânări, Justin a spus “Puneti o dorinţă!” şi ea a zâmbit. După ce a suflat în lumânările, Justin s-a aplecat şi a sărutat-o ​​pe buze. A fost super dulce! ”

“Amandoi sunt cu picioarele pe pământ şi sunt bine-manierati. Ei într-adevăr se completeaza reciproc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu