vineri, 8 octombrie 2010

Miley clarifica zvonurile despre casatorie

Miley Cyrus a apelat la YouTube pentru a clarifica mai multe zvonuri care s-au vehiculat despre ea in ultimul timp si pentru a le face cunostinta fanilor cu noua achizitie a familiei… cainele surorii ei, pentru care Miley a facut o obsesie.

Miley considera ca este important sa li se poata adresa fanilor in mod direct si nu prin jurnalisti, sa reia controlul asupra lucrurilor care se spun despre ea si sa nu-si lase fanii sa afle milioane de lucruri de la diverse “surse”, pe care de altfel artista ar dori sa le cunoasca, pentru ca au o “uimitoare imaginatie”.

In primul rand, Miley a declarat ca NU este logodita si NU se va marita, cel putin nu curand, si ca nu are nevoie decat sa se relaxeze si sa se bucure de viata si sa faca muzica buna. Artista a clarificat de asemena ca nu traieste cu nimeni, ca locuieste inca in casa parintilor.

Al doilea zvon pe care Miley l-a gasit chiar ilar a fost ca artista a fost escortata acasa de politie pentru ca a vorbit la telefon in timp ce conducea. Explicatia vedetei: sunase la politie pentru ca a fost deranjata de paparazzi si vroia sa scape de ei.

Ultimul lucru pe care Miley la explicat a fost ca NU vrea operatie de marire de sani.

Mai jos aveti video-ul realizat de Miley.



Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu