sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Miley Cyrus si Ashley Greene, premiul MTV pentru cele mai bine imbracate vedete

Miley Cyrus si Ashley Greene au fost desemnate de reprezentantii MTV drept cele mai bine imbracate vedete, dintre toate starurile feminine care au participat la evenimentul MTV Movie Awards 2009, avut loc ieri la Gibson Amphitheatre, California.

Miley Cyrus a pasit pe covorul rosu purtand o rochie clasica, cu o croiala simpla, accesorizata cu un guler decoltat in culoare crem-rose. Milye si-a asortat cu gust rochia la o pereche de pantofi de aceeasi culoare. Vedeta nu a exagerat nici cu bijuteriile, o bratara si un ceas argintiu marca Robert Lee Morris, punand in valoare tinuta eleganta si simpla. Singurul element nonconformist al tinutei lui Miley a fost oja turcoaz, care i-a dat un aer strengaresc.

miley-cyrus-mtv-awards

Bruneta Ashley Greene a aparut intr-o rochie de seara alb cu negru de la Dolce & Gabbana, cu imprimeu floral, care a stranit admiratia criticilor de moda, numind-o, alaturi de Miley Cyrus, cea mai bine imbracata vedeta feminina. La aceasta rochie, Ashley a purata, ca si Miley, o pereche de pantofi model clasic dar o poseta plic galbena. Juriul MTV a apreciat look-ul anilor ‘40, marcat si prin coafura stil adoptata.

ashley-green-mtv-awards

Nominalizarile MTV a fost acordate lui Sienna Miller, Leighton Meester si Malin Akerman.

Puteti vedea o galerie completa de la eveniment dand click aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu